Verkooppunten

Onze bieren zijn sinds kort verkrijgbaar bij 3 verkooppunten in de omgeving. Geniet van onze bieren bij Bierbrasserie Koster in Santpoort-Noord, een gezellig en populair speciaalbiercaf├ę, bij de slijterij Tessels in Haarlem-Noord en Wigbolt in Heemstede.

Kijk voor een totaaloverzicht van onze verkooppunten ook altijd op de pagina Verkooppunten.

Nieuw whiskeybier

Naast de From Russia with Love – die een zware stout is – heeft de brouwerij nu ook een mooi blond whiskeybier uitgebracht met de naam How Scotch is the Fish?

Het is een bier gebrouwen met echte whiskeymout, en wat andere mouten, maar daarnaast alleen suiker voor de zoete afdronk. Het combineert daardoor de eigenschappen perfect van rijk en krachtig speciaalbier en een stevig geturfde whiskey.

Laat je onderdompelen in dit unieke bier en proef de echte Schotse whiskey in dit zware bier. Het is een zware rakker met circa 10% alcohol.
De naam is een ode aan de dancehit van de formatie Scooter.  

Etiket How Scotch is the Fish

Brouwerij de Geepjes officieel!

Het is op deze website misschien een beetje te stil, maar de brouwerij draait gewoon lekker door met veel experimentele bieren die we uitproberen, veel proeven, en veel nieuwe bieren die gebrouwen worden.

Maar dat is niet waar dit nieuwtje om draait. Nee, sinds 12 november staan we nu dan ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK), waarmee de brouwerij officieel is geworden!
We kunnen daarmee nu ook onze bieren gewoon bij bierfestivals verkopen, of bij slijterijen en bierwinkels. Daar gaan we nu dan ook mee aan de slag. We hopen uiteraard op goede recensies, want ons doel is dat iedereen moet kunnen genieten van lokale, ambachtelijke, , wat zwaardere experimentele biertjes.

We zullen deze website ook wat meer bijhouden, maar je kunt ons ook blijven volgen op Facebook of Instagram.

Proost!

Kwaaiedrop

De brouwerij staat niet stil, integendeel; Op 5 september is er wederom een bier gebrouwen. Dit keer wordt het een quadrupel gebaseerd op de biertradities van de Belgische monniken die al eeuwenlang op traditionele wijze bier brouwen in de kloosters en abdijen. Het bier krijgt een mooie volle smaak met een verwacht alcoholpercentage van meer dan 8%; een bier voor de echte liefhebber van volle, donkere bieren naar Belgische traditie.

We geven dit bier de naam Kwaaiedrop. Hiermee is het enthousiasme voor het bierbrouwen destijds allemaal begonnen en we konden het niet laten om dit fantastische bier nu eens een keer zelf te brouwen, om te kijken of we dit prachtige bier kunnen overtreffen.

Nieuw bier in de maak

Op 4 juli is er weer driftig gebrouwen met een nieuw bier, nu op de nieuwe locatie van brouwerij Landzicht. Een Belgische sterke bruine in de stijl van Gouden Carolus Classic. Na een lange dag is er circa 40 liter op vat gezet, dat inmiddels goed aan het gisten is. Wij verwachten het jongbier over 3 weken op de fles te kunnen zetten, waar het verder kan rijpen.