Welkom bij Brouwerij de Geepjes

Welkom op de website van de ambachtelijke bierbrouwerij de Geepjes. Leuk dat je een kijkje komt nemen hier.
Wij zijn een jong en enthousiast team, die zelf ook graag genieten van een lekker biertje. Ons motto is om smaakvolle bieren te brouwen, met rijke en intense smaken. De focus ligt daarbij wat meer op de wat zwaardere bieren. Wat overigens niet betekent dat we nooit een blond of een witbier zullen brouwen, wij staan voor alles open en experimenteren er op los.

Wij brouwen lokaal op ambachtelijke wijze, met zoveel mogelijk lokale ingrediĆ«nten. Duurzaamheid en circulariteit staat bij ons hoog in het vaandel; Wij hergebruiken flesjes waar mogelijk en geven ons restproduct van het brouwen – het zogenaamde bostel – een tweede leven als voedsel voor de landbouw.