Over de Geepjes

Welkom op de website van de ambachtelijke bierbrouwerij de Geepjes. Leuk dat je een kijkje komt nemen hier.
Wij brouwen lokaal op ambachtelijke wijze, met zoveel mogelijk lokale ingrediƫnten.

Wij zijn een jong en enthousiast team, die zelf ook graag genieten van een lekker biertje. Ons motto is om smaakvolle bieren te brouwen, met rijke en intense smaken. De focus ligt daarbij wat meer op de wat zwaardere bieren. Wat overigens niet betekent dat we nooit een blond of een witbier zullen brouwen, wij staan voor alles open en experimenteren er op los. Maak hieronder kennis met de brouwers.

Mario roepnaam Mavas
Mavas is benoemd tot de brouwmeester van Brouwerij de Geepjes. Niet omdat hij brouwmeester is, maar omdat hij meestal de knoppen bedient. We weten allemaal hoe het werkt maar het is handig om een taakverdeling te hebben. Daarnaast houdt hij zich bezig met de registratie van onze recepten in onze bierapp waar hij nauwkeurig de stappen van het bierproces bijhoudt. Een echte pietje precies dus.

Jeroen roepnaam Doc
Doc houdt zich onder andere bezig met het technisch onderhoud van Brouwerij de Geepjes. Hij zorgt voor de hosting van de website en zorgt dat al onze digitale apparatuur werkt. Daarnaast heeft hij zonder dat hij het weet ook commerciƫle kwaliteiten en is dat onder andere 1 van de taken waar die zich onbewust mee bezighoudt. Verder is Doc een echte machine; Hij weet niet van stoppen.

Jeroen roepnaam Cor
Cor is Chef schoonmaak van Brouwerij de Geepjes. Hij zorgt er voor dat er schoon gewerkt wordt. Daarnaast vindt die het erg leuk om met design bezig te houden en heeft die tot op heden de etiketjes gefabriceerd. Uiteindelijk zorgt die ervoor dat de etiketten ook op de fles komen, een schone maar ook belangrijke taak.