Onze bieren

Onze bieren hergisten op fles. Voorzichtig openen en rustig inschenken. Onderin het flesje kan gist achterblijven en door het inschenken in het glas terechtkomen. Dit is geheel ongevaarlijk. Deze gist zorgt voor de rijping waardoor onze bieren nog lekkerder worden.
Hieronder vind je de beschrijving van al onze bieren.

Rave Mission

Sinds augustus 2020 is de Rave Mission verkrijgbaar, een mooie Belgische doordrinker van 7,2%. Niet te zwaar, maar ook niet te licht. Laat de smaken van sinaasappel en steranijs rustig op je inwerken als je lekker op de bank of op het terras dit biertje nuttigt. De Rave Mission is goed te combineren met rood vlees.

Kopi Loewak Bali

Onze koffiestout met officiële Kopi Loewak-koffie van Bali, Indonesië. Kopi loewak of civetkoffie is een van de duurste koffiesoorten ter wereld door het speciale productieproces. De koffiebonen worden door de civetkat opgegeten, waarna de bonen uit de ontlasting worden gehaald en schoongemaakt. Het fermentatieproces zorgt voor de speciale smaak. Kopi Loewak Bali is een robuuste stout van 9,5%.

Koffiekoppen

Doe ook mee met Koffiekoppen! Maar… doe het wel veilig en gebruik een helm, anders krijg je koppijn. Deze koffiestout is geïnspireerd op een populaire Rembo & Rembo-sketch. Voor de jeugd onder ons: Dit was vroeger een populair tv-programma op de zondagochtend.
Koffiekoppen is een robuuste stout van 9,3%.

Barley army

De Barley Army is ons zwaarste bier, een gerstewijn van meer dan 12%. Ga er maar eens goed voor zitten met dit leger aan smaak, en met hulp van het leger van Raymond van Barneveld lukt het je vast wel. Verwacht een moutig-zoet biertje dat steeds meer smaak ontwikkelt naarmate je hem langer bewaart.

Tripel to Raveland

Onze interpretatie op de tripel met lekker veel koolzuur en een kruidige afdronk ravet er lekker op los, geïnspireerd op het liedje van Marusha. Een biertje dat gevaarlijk lekker doordrinkt met 8,3%, waardoor je er graag nog één van wil drinken.

From Russia with Love

Deze zware jongen van 10,8% is een dikke vette zwarte Russian imperial stout met whiskeymout. Dat ruik je en dat proef je. Laat je zintuigen op hol slaan samen met Sean Connery, onze Schotse 007-held die in de gelijknamige Bondfilm speelde.