De Kwaaie Drop is waar het allemaal allemaal mee begon. De eerste Kwaaie Drop was een samenwerking met Brouwerij Molenduyn te Santpoort. Nu 3 jaar later werd het tijd om onze eigen variant te brouwen van dit bier. Onze versie heeft een alcoholpercentage van 9,6% en is een prima bier voor de aankomende winter. Vol van smaak en verwarmend. Lekker voor bij de kachel of de (digitale) open haard.
Verder hebben we in de tussentijd twee varianten chocolade milkstouts gebrouwen, waarvan 1 variant met cacao nibs, whiskey en vanille, en 1 variant met koffie, cacao nibs, whiskey en vanille.
Auteursarchief: jeroen van den broek
Circulair en duurzaam (2)
Circulair en duurzaam (1)
Brouwerij de Geepjes vindt duurzaamheid en circulariteit erg belangrijk. Vandaar dat wij het bostel waarmee wij het bier hebben gebrouwen nogmaals gebruiken, om hier andere producten van te maken. 1 van deze producten is het maken van koeken van de bostel die wij gebruikt hebben voor het maken van bier. Nadat wij de enzymen van de mouten hebben gebruikt voor het bier, gebruiken wij het restant, het zogenaamde bostel, voor het maken van de Gepenkoek. Op deze manier zijn wij circulair en duurzaam bezig. De vriendin van Mario is verantwoordelijkheid voor deze overheerlijke koeken.